Aquis Silva Beach

Om 3:30 uur ‘s nachts op Schiphol zijn valt niet mee. En wie denkt dat het dan lekker rustig is op ‘s lands grootste luchthaven komt bedrogen uit. Gelukkig heeft Schiphol wel de faciliteiten om al die ongeduldige toeristen te verwerken.

Eenmaal op het zonnige Kreta geland konden we na een korte busrit gaan kennismaken met ons hotel: Aquis Silva Beach. Het betreft een soort dorpje, alle kamers hebben een eigen deur naar buiten. We hebben een balkon met zicht op zee en het landschap is prachtig.

Het hotel brengt je helemaal in mediterraanse sferen.

Wel is het hotel overboekt waardoor we één nacht in een andere kamer moeten slapen. Dit bevalt niet zo goed, want naast ons zit wat wel het luidruchtige Poolse equivalent van “O O Cherso” moet zijn. Het is dus even doorbijten tot onze echte kamer beschikbaar is.